DOOGEE X5 MAX Pro – levný a přece výkonný sponzorovaný článek

DOOGEE X5 MAX Pro – levný a přece výkonný [sponzorovaný článek]
2016-07-01T06:55:57+02:00
• 1. 7. 2016

Mnozí si neustále stěžují, že se na našem trhu nevyskytují ony levné telefony za pár kaček, které nabízí alespoň základní výbavu. To ovšem není tak úplně pravdou. Co se například výrobce DOOGEE týká, máme u nás pár přeprodejců, kteří telefony prodávají ve velkém a na různých srovnávacích portálech je to vidět. Dnes však budeme mluvit o menší novince, která se k nám dostane o trochu později. Ovšem už nyní si ji můžete předobjednat.

doogee-x5-max-pro-3

DOOGEE X5 Max Pro

Jak si sami můžete všimnout, jedná se pouze o vylepšený model, proto byl zachován vzhled a obměněny pouze součástky, které najdeme v zařízení. Jedná se stále o středně velký telefon s vahou 145 gramů, 5palcovým displejem o HD rozlišení a přední i zadní 5MPx kamerou, které díky softwarové interpolaci mají obě shodně po 8MPx. Senzorová tlačítka jsou stále přítomna, stejně tak přisvětlovací dioda a čtečka otisku prstů.

doogee-x5-max-pro-2

 

Pod šasi tepe SoC MTK6737 od MediaTeku, což je vylepšená verze předchozí 1,3GHz verze – zlepšení výkonu, úspora energie apod. Uživatele by následně mohla potěšit přítomnost baterie o kapacitě 4000 mAh, což je na dnešní dobu velmi dobré. Co se úložiště týká, zařízení nabídne standardních 16GB a 2GB operační paměť RAM. Úložiště si pak lze rozšířit o dalších až 32 GB.

Na těchto specifikacích je nainstalován Android 6.0 Marhsmallow – tudíž nejnovější verze operačního systému společnosti Google. Potěšíme vás i u podpory konektivity, kde model X5 Max Pro dostal do vínku podporu LTE sítí včetně frekvencí 800 a 900 MHz. Samozřejmostí pak může být Bluetooth 4.0 nebo Wi-Fi se standardem 802.11 b/g/n.

doogee-x5-max-pro

Kde si mohu DOOGEE X5 Max Pro zakoupit?

gearbest

Telefon si můžete koupit na stránkách internetového obchodu Gear Best, kde jej najdete se slevou za cenu 84,99 $, což je v přepočtu přibližně 2075 Kč. Doprava je z čínského skladu zdarma.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat