Apollo Lite – ukázka rychlého nabíjení sponzorovaný článek

Apollo Lite – ukázka rychlého nabíjení [sponzorovaný článek]
2016-07-09T17:50:57+02:00
• 8. 7. 2016
1

Apollo Lite je jednou ze žhavých novinek na trhu a jedná se o velmi výkonné, a přesto cenově dostupné zařízení. Dnes se ovšem podíváme na jednu vlastnost, díky níž poměrně slušně konkuruje top modelům od jiných výrobců, jejichž cena je v konečném důsledku bez problémů klidně trojnásobná.

2BD56262@1A2F4C7E.96607B57

A přitom je dnes nabíjení a baterie poměrně žhavé téma, co se týká nových technologií a jejich nasazení. Stále si můžeme stěžovat na jedno až dvoudenní výdrž, ovšem do doby, než nám výrobci představí nové technologie, příliš na výběr není. Musíme se spolehnout na jiná řešení – telefon s větší baterií, procesory s podporou rychlého nabíjení nebo externí nabíječky (power banky).

Ovšem když už jako uživatel nabíjím své zařízení, nemám v plánu čekat doslova hodiny a hodiny, než se v stavové liště objeví oněch 100 % – nebo alespoň čísla blízká. PumpExpress 3.0 je třetí verzí technologie rychlého nabíjení od MediaTeku. Má to být zároveň odpověď na QuickCharge od Qualcommu. Vernee si tak dovolil porovnat tři telefony současnosti se svým top modelem.

V soutěži je tedy iPhone 6S Plus, Nexus 6P a Galaxy Note 5. Kdy iPhone 6S Plus se za 30 minut nabil na 22 %, Nexus 6P na 43 %, Galaxy Note 5 na 49 % a konečně Apollo Lite na 54 %. Celková doba nabíjení, kterou telefony potřebují, aby se dostaly na 100 %, činí iPhonu 6P Plus 2 hodiny a 18 minut, Nexusu 6P hodinu 34 minut, Galaxy Note 5 hodinu a 27 minut a Apollo Lite krásnou hodinu a 14 minut.

Níže se můžete podívat na videa, která potvrzují výsledky a jež sám výrobce, Vernee, používá jako materiály pro propagaci svého zařízení.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Pavel Škoda

9. 7. 2016, 21:46

Chápu že je to sponzorovanej článek, ale bez informace o velikosti baterií je to celkem k ničemu srovnávat rychlost nabíjení.

Jo a v tom posledním videu to podle informace z USB měřiče vypadá, že se mobil nabíjí už 6 minut před tim, než se vůbec spustí stopky.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat