Snapseed 2.6 přináší možnost vyvážení bílé v RAW formátu

Snapseed 2.6 přináší možnost vyvážení bílé v RAW formátu
2016-06-23T06:55:41+02:00
• 23. 6. 2016

Aplikace Snapseed je jednou z nejvíce propracovaných ve své kategorii. Nabízí všemožné funkce v editoru a uživatel si má z čeho vybírat. Poté, co se opět kdysi Google vydal na nákup, nemůžeme si stěžovat na nedostatek aktualizací, kterých je tedy požehnaně. Nová verze 2.6 pak přináší vylepšení úprav RAW snímků a možnost dvěma způsoby vyvážit bílou barvu.

nexus2cee_BWfilterswithcolors

Už dříve jste mohli v RAW fotografiích nastavit teplotu barev, nicméně se nejedná o nejlepší cestu, jelikož sám uživatel musí odhadnout, co je nejlepší – to vyžaduje poměrně dobrý zrak, kterým ne všichni oplýváme. Nová funkce tak dovoluje uživateli nastavit neutrální barvy, což pak slouží jako nastavení pro samotnou aplikaci. Jako další možnost existuje osm dalších předvoleb, jako sluneční svit nebo žárovka.

Nejedná se o příliš velké překvapení, jelikož už dříve jsme mohli vidět „rozbor“ APK souboru aplikace verze 2.5. Funkce již byly připraveny, už zbývalo jen je pustit do ostrého provozu, což se stalo nyní. Poslední důležitou novinkou je možnost vybrat barvu, kterou chcete více zvýraznit na černo-bílé fotografii. Konkrétní ukázka snímku je vidět výše, tudíž máte perfektní představu o tom, co na vás čeká.

logo-app Snapseed Nik Software, Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat