Google Plus aplikace získává aktualizaci Android, iOS

Google Plus aplikace získává aktualizaci [Android, iOS]
2016-06-17T07:23:42+02:00
• 16. 6. 2016
2

Sociální síť Google Plus je stále velmi aktivní a například v mém okolí ji používá valná část známých či přátel. Google se jí nehodlá vzdát, a i proto na ni neustále něco vylepšuje a snaží se uživatelům přinést novinky a funkce, které jsou opravdu potřeba. Naneštěstí to není tak svižné a dobré, jak bychom mohli od obrovského giganta čekat, nicméně se čas od času dočkáme aktualizací, jak pro Android, tak i pro iOS.

plus

Co se verze pro Android týká, její číslování se prozatím zastavilo na 8.1.0, což už je poměrně hodně. Navíc nepřináší příliš novinek. Ty se ukázaly v předchozí aktualizaci, ovšem jen na chvíli. Byly staženy kvůli nefunkčnosti a ve verzi 8.1.0 se opět vrací. Byla vylepšena nejen stabilita, jak už bývá zvykem, ale opraveny i chyby, díky nimž byly odebrány některé funkce. Rychlost aplikace se též zvýšila. Na videu níže je vidět, čeho se uživatelé dočkají. Ano, video je pořízeno na iOS zařízení, jelikož tato funkce pro iOS vyšla dříve.

Google Plus pro iOS verze 5.7.0

Screen Shot 2016-06-13 at 12.04.45 PM

Samozřejmostí je oprava různých chyb, které obtěžovaly uživatele. Novinkou je možnost přehrávání videí přímo v aplikaci, tedy těch z YouTube. To je velmi pěkná funkce, kterou bych ocenil i v androidí verzi. Možnost velmi rychle odpovědět na jiného uživatele je též lákavá a zobrazení profilové fotografie opravdu chybělo. Obzvláště když nešla zobrazit galerie fotografií vůbec – což nyní lze.

Mezi poslední důležité funkce patří rychlý přístup k fotografiím, které byste mohli chtít sdílet a možnost natáčet videa, které chcete sdílet, přímo z aplikace. Další aktualizace a funkce jsou již za rohem a nezbývá než čekat, s čím se Google vytasí příště a zda nás konečně něčím nehodlá ohromit. To platí jak pro verzi Android, tak i pro iOS.

logo-app Google+ Google LLC Zdarma ANDROID logo-app Google+ Developer Zdarma iOS

Zdroje: plus.google.com, plus.google.com, plus.google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Ben Szántó (NEO_CZ)

16. 6. 2016, 18:11

Google pus :D

Lukáš Witpeerd

16. 6. 2016, 18:13

Taky jsem si říkal xD

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat