Vimeo 2.2 – offline přehrávání videí

Vimeo 2.2 – offline přehrávání videí
2016-05-05T07:15:03+02:00
• 5. 5. 2016

Občas se vývojářům nechce pracovat, přeci jen je to podivná část lidského druhu. Vývojáři Vimea si však dali na čas a až verze 2.0 přinesla použitelnou aplikaci. Následně verze 2.1 přinesla podporu Chromecast, což jistě potěší. Nyní jsme se dočkali další verze, rovnou 2.2, která s sebou nese možnost offline přehrávání videí.

nexus2cee_vimeo-offline-1 nexus2cee_vimeo-offline-2

Pokud si nově pustíte jakékoliv video v aplikaci Vimeo, uvidíte modrou ikonku v horní části obrazovky, která upoutá váš zrak. To vám aplikace značí, že se momentálně stahuje (cachuje) video, na něž se právě díváte. V notifikační liště pak uvidíte, kolik zbývá do konce stáhnutí. Vše je zpracováno velmi jednoduše. Vývojáři neměli touhu nějak extra vymýšlet zbytečné prvky v aplikaci. Stačí ikonka a oznámení v notifikační liště.

Karta přehrát později je nyní obohacena. Zobrazují se tak videa, která opravdu chcete přehrát později, a ta, která můžete sledovat v offline režimu. Zde též můžete mazat jakékoliv video, které si stáhnete. Nic náročného. Samozřejmě vývojáři provedli různá vylepšení, která pomáhají uživatelům. Například inteligentní řazení videí. Zlepšení výkonu a plynulejší běh aplikace (optimalizace) jsou už standardní.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat