Uhans S1 – důraz kladen na design sponzorovaný článek

Uhans S1 – důraz kladen na design [sponzorovaný článek]
2016-04-26T14:30:26+02:00
• 26. 4. 2016
1

Telefony Uhans S1 zaujmou potencionální zákazníky tím, že jejich design patří k velmi podařeným dílům. Tato společnost si na vzhledu dala opravdu záležet, což je na telefonech znát.

Výstřižek

Model S1 běží na operačním systému Android 6.0, který je pro tuto chvíli tím nejnovějším. Přední strana je s 5palcovým displejem s HD rozlišením. Ve spodní části se nenachází žádná senzorová tlačítka, ta jsou umístěna přímo v displeji, jako softwarová. Na zadní straně se nachází čtečka otisku prstu s třpytícím se kolečkem. Rozlišení předního fotoaparátu je 5 MPx a hlavní senzor na zadní straně má 13 MPx.

Výstřižek

Uvnitř telefonu se nachází výkonný MediaTek MTK6753 s 8 jádry. Android může využívat velkou RAM o velikosti 3 GB. K ukládání souborů vám bude sloužit úložiště o velikosti 32 GB. Tu si však můžete rozšířit o dalších 64 GB pomocí microSD karet. Podporovány jsou dvě SIM najednou, přičemž se můžete zaradovat i z podpory českého LTE.

Výstřižek

Pokud vás telefon zaujal, využijte předprodejní cenu, která je proti originální o dost nižší. Ve slevě se taktéž nachází telefon Vernee Thor, který si můžete prohlédnout zde.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Sponzorovaný článok znamená, že si ho inzerent napíše sám, alebo že nesmiete písať nič negatívne o danom výrobku v tom článku?
Ako si táto spoločnosť dala záležať na vzhľade? Tým že prekopírovali dizajn iPhonu a do zadu „inovatívne“ strčili senzor snímania otlačkov prsta? Omg… aj reklama musí mať svoje medze…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat