ZTE doplňuje portfolio o Blade V580

ZTE doplňuje portfolio o Blade V580
2016-03-10T07:40:48+02:00
• 10. 3. 2016

Nového zástupce do rodiny chytrých telefonů zařadila společnost ZTE. Tento model nenápadně odpovídá novince s názvem Blade V Plus, která byla teprve nedávno oznámena na mobilní trh v Austrálii, takže jej spíše můžeme označit za staronový. Dnešní přírůstek nese označení Blade V580 a poprvé zamíří k zákazníkům v Japonsku. Zařízení zapadne do střední třídy, kde najde spoustu rovnocenných konkurentů.

Blade V580

V jeho čele stojí 5,5palcový displej s Full HD rozlišením a 5megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Hardwarovou stránku zajišťuje osmijádrový procesor MT6753 od MediaTeku o taktovací frekvenci 1,3 GHz, 2GB operační paměť RAM po boku 16GB úložiště, které lze rozšířit paměťovou microSD kartou. Celkovou výdrž obstarává 3 000 mAh, což není zrovna moc vzhledem k displeji a čipové sadě.

Záda nesou 13megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou a také nechybí snímač otisků prstů. Seznam specifikací pokračuje funkcí dual-SIM, podporou sítí 4. generace, Bluetooth 4.0, GPS, A-GPS, WiFi. Čínský výrobce pro první zájemce spustil zatím jenom předprodej s cenou 27 800 jenů, což při přepočtu vychází na 6 086 Kč bez daně. Nakonec ve volném prodeji se může objevit v následujících týdnech.

Zdroj: timesnews.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat