Xiaomi oznámilo Mi Power Bank Pro

Xiaomi oznámilo Mi Power Bank Pro
2016-03-07T17:00:46+02:00
• 7. 3. 2016
1

Společnost Xiaomi rozšiřuje svoji nabídku příslušenství k chytrým zařízením. Jestliže rozmýšlíte nad pořízením power banky a narazili jste na u nás dostupného zástupce od tohoto čínského výrobce, tak právě dnes byla oznámena jeho vylepšená varianta s názvem Mi Power Bank Pro. Čínský trh začne zaplavovat v následujících týdnech, ale samozřejmě nelze vyloučit expanzi do našich končin přes dovozce.

Xiaomi Mi Power Bank Pro

Power banka s kapacitou 10 000 mAh ve srovnání s předchozí generací má nově zdířku na USB typu C a navíc podporuje rychlé nabíjení v obou směrech. Co se týče základních vlastností, tak hodnoty jsou 12V 1.5A, 9V 2A nebo 5V 2A. Ke všemu umí konečně dobíjet Bluetooth sluchátka či wearable zařízení, která vyžadují velmi nízké hodnoty. Od předchůdce převzal hliníkové tělo zajišťující větší odolnost.

6 375

Celá konstrukce měří 128,5 x 75 x 12,6 mm, zatímco hmotnost je 223 gramů. Součástí prodejního balení není jen klasický USB kabel s microUSB koncovkou, ale Xiaomi ještě přibalilo adaptér pro USB typu C. Výrobce dokázal srazit prodejní cenu na takovou hranici, která z něj nepochybně udělá další bestseller v celosvětovém měřítku. Cenovka začíná na 149 jüanech (tj. cca 565 Kč bez daně a poplatků za pořízení).

1 2 4 10

Zdroj: en.miui.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Honza Kopecký

9. 3. 2016, 13:33

Ta cena mě nepřestává udivovat. Kupoval jsem právě předchůdce tohoto modelu a kvalita zpracování i parametry jsou vzhledem k ceně opravdu úžasné.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat