Windows 10 Mobile dostane funkci Audio Routing

Windows 10 Mobile dostane funkci Audio Routing
2016-03-25T13:00:47+02:00
• 25. 3. 2016

Microsoft stále pilně pracuje na novinkách v systému Windows 10 Mobile a jednou z těch posledních je Audio Routing. Funkce se poprvé objevila v nedávno vydaném Redstone buildu 10.0.14306. Smysl funkce spočívá v nastavení zvukového výstupu při hovorech. V nastavení si nově můžete zvolit, zda při hovoru uslyšíte druhou osobu klasicky ze sluchátka, nebo reproduktoru či jiného zařízení, jako Bluetooth reproduktor a handsfree.

CeQw-JsWsAAsqQF

Zajímavou vychytávkou je také automatické přepnutí hovoru ze sluchátka na reproduktor, jakmile telefon rozpozná, že jste telefon dali pryč od ucha. Tím pádem můžete s telefonem během hovoru jakkoliv manipulovat, aniž byste ztratili kontakt s volanou osobou.

Kromě této novinky se v posledním Redstone sestavení dočkalo aktualizace i několik aplikací. Těmi jsou aplikace Lidé a Budíky, změny jsou ale neznámé. Prozatím je nová verze systému dostupná jen pro interní testovací okruh, k veřejnosti by se měla aktualizace dostat během následujících týdnů.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat