HTC 10 – rendery zařízení a barevné kombinace

HTC 10 – rendery zařízení a barevné kombinace
2016-03-11T06:45:40+02:00
• 11. 3. 2016

Společnost HTC se snaží zachránit a poslední model, jenž měl napravit jejich reputaci, se moc záchranným nestal. Nyní je ve světle reflektorů nový model 10, na nějž společnost upíná všechny své naděje. Ve hře je též možnost referenčního zařízení od Googlu, ale s tou myšlenkou si budeme ještě pohrávat v budoucnu.

nexus2cee_HTC10

Nyní máme díky @evleaks možnost se podívat na snímky renderů, a hlavně tedy na barevná schémata, s nimiž má telefon na trh přijít. Šedá  varianta přijde s tmavou přední částí (Carbon Gray), zlatá pak s bílou přední částí (Topaz Gold) a nakonec varianta stříbrná s bílou i černou přední částí (Glacier Silver).

Jak jsme zvyklí, pod displejem vidíme hardwarové tlačítko, tudíž senzorová se budou pravděpodobně vyskytovat hned vedle nich. Zadní část se dočká hlavního fotoaparátu uprostřed, přisvětlovací diody a senzorů. Samozřejmostí je pak pásek v horní a dolní části, jelikož záda jsou kovová.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat