Chytré hodinky Tencent QQ pro děti nyní v akci sponzorovaný článek

Chytré hodinky Tencent QQ pro děti nyní v akci [sponzorovaný článek]
2016-03-23T23:10:02+02:00
• 23. 3. 2016

Chytré hodinky jsou stále populárnější a populárnější a tak se nyní setkáváme i s variantou pro děti. Jednu takovou si dnes představíme. Konkrétně se podíváme na Tencent QQ. Ty totiž nabízí nejen design vhodný pro děti, ale i chytré funkce pro lepší sledování vašich potomků.

Předně tyto hodinky nabízí pět způsobů pro zjištění polohy vašeho dítěte. Prvním, asi nejvíce užitečným, je použití GPS senzoru. Dále vám nejen k určení polohy, ale třeba i k zjištění, co váš potomek dělá, pomůže použití vestavěné kamery. Ta má rozlišení 0,3 MPx. Nakonec lze využít také WiFi, pohybový senzor a akcelerometr. Kamerku lze použít samozřejmě i pro pořizování fotek. Na těle hodinek se dále nachází tlačítko SOS, které po stisknutí rovnou vytočí hovor na přednastavené číslo.

qqzvu

Displej má úhlopříčku 1,22 palce a rozlišení 240×240 pixelů. Jedná se přitom o IPS panel. Hodinky jsou také částečně odolné vůči vodě a prachu díky certifikaci IP65. Z dalších funkcí zvládne Tencent QQ počítat kroky, poslouží jako budík, stopky nebo zobrazí předpověď počasí. Výdrž baterie je velmi slušná, pohybuje se kolem 3 – 8 dní.

Pro komunikaci s vaším telefonem je zde integrován slot na nanoSIM. Stačí tak vložit SIM kartu s datovým tarifem a pak můžete na svém telefon sledovat vašeho potomka, ať už je kdekoliv. Popřípadě může vaše dítě telefonovat komukoliv. Kompatibilita je pak jak s Android, tak s iOS telefony. Samotný systém byl také přizpůsoben pro děti. Jistě potěší také kvalitní zpracování z nezávadných materiálů a certifikace CE.

20160314151506555 20160314151519708

Momentálně máte možnost tyto chytré hodinky pro děti zakoupit za 119 dolarů v obchodě Geekbuying.com, kde jsou nyní v akci. Pokud chcete získat ještě větší slevu – 51 procent – můžete se zúčastnit soutěže na této stránce. Stačí napsat váš názor na tyto hodinky a mít trochu štěstí.

logo2014

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat