Bluboo Picasso – výkonný, barevný a extra levný

Bluboo Picasso – výkonný, barevný a extra levný
2016-03-14T07:55:16+02:00
• 14. 3. 2016

Cenově dostupných telefonů není nikdy dost a vždycky si nepochybně najdou své odbytiště. Společnost Bluboo oficiálně představila model Picasso, který nejenže vybavila poctivým hardwarem, ale nasadila mu velmi nízkou prodejní cenu a případným zájemcům dává na výběr z široké palety barevných provedení. Čínský výrobce se u zadního krytu zjevně nechal inspirovat u Asusu, kde krystalická struktura je charakteristickým prvkem pro ZenFone 2 Deluxe.

Bluboo-Picasso-head

Telefon vpředu zabírá 5palcový LTPS displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů (294 PPI) a 8megapixelová kamerka s LED bleskem na oblíbené selfie snímky. Vnitřní část vyplňuje čtyřjádrový procesor (1,3 GHz) MT6580A od MediaTeku, 2GB operační paměť RAM a úložiště s kapacitou 16 GB. Celkovou výdrž zajišťuje baterie o velikosti 2500 mAh. Z rozměrů stojí za zmínku standardní tloušťka 8,2 mm nebo ručička váhy ukazuje 152 gramů.

Bluboo-Picasso (1)Bluboo-Picasso

Co se týče zadní části, tak nelze přehlédnout dvojici přisvětlovacích LED diod, které doplňuje 8megapixelový fotoaparát. Softwarovou stránku obstarává systém Android ve verzi 5.1 Lollipop. Do budoucna je přislíbena aktualizace na nejnovější Android 6.0 Marshmallow. V základní výbavě bohužel chybí podpora LTE sítí. Prodejní cena u internetových prodejců se pohybuje v rozmezí od 69 do 79 dolarů (tj. cca 1 675–1 917 Kč bez daně).

Bluboo-Picasso (2) Bluboo-Picasso (3)

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat