Will.i.am představil další chytré hodinky

Will.i.am představil další chytré hodinky
2016-02-23T08:35:06+02:00
• 23. 2. 2016

Bývalý zpěvák The Black Eyed Peas William Adams, více známý jako Will.i.am, se kromě své hudební kariéry věnuje také technologickému odvětví. Na svém kontě již má například řadu krytů pro iPhonechytré hodinky nebo chytrý náramek Pulse . Ovšem ani s jedním neudělal příliš díru do světa a prodeje zrovna rekordy netrhly. To ho ovšem neodradilo a nyní představil zcela nové chytré hodinky s názvem Dial.

dial

Design zde sehrává důležitou roli. Na první pohled totiž hodinky nevypadají jako běžné hodinky, na rozdíl například od Moto 360. Obdélníkový displej je zapuštěn spíše do náramku, než klasického řemínku. Zajímavostí je, že hodinky nebudou běžet na platformě Android Wear, ale na vlastním řešení. Bude také k dispozici hlasová asistentka „AneedA“, což je zkomolenina slov Anita a anglické fráze „I need a…“.

Hodinky obsahují vlastní SIM kartu, pracují tedy jako plnohodnotné zařízení. Můžete tedy telefonovat, psát SMS zprávy, pouštět hudbu nebo číst e-maily i bez připojení k mobilnímu telefonu. Hodinky také budou obsahovat senzory pro měření počtu kroků a fitness aktivit.

Hardwarové specifikace nebyly zveřejněny. Víme jen, že hodinky bude pohánět procesor od Qualcommu a budou mít také přední 2MPx kameru.

Samotné hodinky Dial budou k dispozici exkluzivně u britského operátora Three. Zájemci se budou muset upsat ke kontraktu na dva roky za přibližně 20 liber/měsíc. Uvidíme, zda Dial dopadne lépe než jeho předchůdci, kvůli  omezené dostupnosti v to moc nevěříme.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Čollák

Student Střední průmyslové školy. Rád cestuje, hlavně vlakem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat