Samsung a Deutsche Telekom na MWC ukazují 5G End-to-End řešení

Samsung a Deutsche Telekom na MWC ukazují 5G End-to-End řešení
2016-02-22T18:05:42+02:00
• 22. 2. 2016

Samsung se nám včera na konferenci v Barceloně pochlubil novými modely řady Galaxy S. To ale rozhodně není vše, co tato jihokorejská společnost na veletrhu MWC představila. Ve spolupráci s Deutsche Telekom došlo také na demonstraci prvního End-to-End řešení 5G sítě

Na konferenci se společnosti pochlubily například přesným ovládáním robotické paže dvěma telefony z dvou různých úhlů. Bezdrátový přenos 4K videa byl dále zaznamenán bez jakéhokoliv zpoždění či záseku. Společnostem se tedy podařilo dosáhnout propustnosti větší než 1,5 Gbps na každém používaném zařízení.

samsung-5G1

Zástupci obou firem vyjádřili přesvědčení, že vývoj použitelného 5G řešení je na té správné cestě. V blízké budoucnosti by se tak mohla tato technologie dostat i k běžným uživatelům. Někteří jedinci z řad zákazníků Deutsche Telekom budou mít možnost zapojit se i do samotného testování a vývoje této technologie.

Nepřehlédněte: Samsung představil Galaxy S7 a S7 Edge

Řešení jihokorejského giganta napomáhá k řešení výzev o budoucích sítích. Obrovskou devizou pro Samsung je bezpochyby to, že má silné zázemí jak v samotném vývoji nových technologií, ale také se řadí mezi významné výrobce spotřební elektroniky.

Zdroj: news.samsung.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat