Blade V7 a V7 Lite – kovové novinky od ZTE představeny

Blade V7 a V7 Lite – kovové novinky od ZTE představeny
2016-02-22T15:14:26+02:00
• 22. 2. 2016

ZTE na MWC představilo své dva nové modely, Blade V7 a Blade V7 Lite, které patří do střední třídy a zaujmou především kovovou konstrukcí, dále pak podporou gest a systémem, kterým je Android 6.0 Marshmallow.

gsmarena_002

Blade V7

Telefon je vyroben až na přední stranu kompletně z kovu, ten narušují pouze dva plastové proužky pro lepší průchod signálu. V nejtenčím bodě je konstrukce tenká pouze 3,5 mm. Vpředu nalezneme 5,2″ FullHD displej, který je krytý sklem s 2.5D efektem.

gsmarena_001

Procesorem je osmijádrový MediaTek MT6753 s jádry Cortex-A53 taktovaný na 1,5 GHz. Paměť RAM má 2 GB a úložiště pojme 16 GB dat. Fotoaparát má 13 MPx, přední kamerka 5 MPx a baterie disponuje kapacitou 2500 mAh.

Blade V7 Lite

V7 Lite je odlehčenou verzí modelu V7, displej má jen 5″ a rozlišení je také slabší, pouze HD. Sklo s 2.5D efektem je zde však stále přítomno. Procesor je taktéž slabší, nachází se zde čtyřjádrový MediaTek MT6735P, operační paměť má 2 GB.

gsmarena_011

Fotoaparát má 8 MPx a disponuje LED diodou, úložiště nabídne rovněž 16 GB. Co je zde ale oproti Blade V7 navíc, je čtečka otisků prstů, ta se nachází na zádech pod fotoaparátem.

Oba modely půjdou do prodeje na jaře a jen na vybraných trzích. Prozatím se hovoří o Rusku, Mexiku, Španělsku, Německu a Thajsku, zda se novinek dočkáme i u nás, není jisté. Cena prozatím prozrazena nabyla.

Zdroj: m.gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat