iPhone SE skutečností? Zdá se, že ano.

iPhone SE skutečností? Zdá se, že ano.
2016-02-29T13:55:01+02:00
• 29. 2. 2016

Březen je za rohem a blíží se každoroční akce společnosti Apple, na níž by se prý měl představit nový, 4palcový iPhone. Již jsme vám o něm říkali, avšak dříve informace naznačovaly, že ve jméně bude přítomna číslovka 5. Nyní se z různých úniků po internetu dozvídáme další, i nové, informace.

iphone-6

Již jsme zvyklí, že Apple svá zařízení čísluje, avšak iPhone SE měl být pod záštitou staršího modelu iPhone 5. Má to snad znamenat, že se nám jablečný výrobce snaží podstrčit novou řadu, která bude následně též číslovaná?

Pokud tak čekáte na příchod nového modelu stejně napjatě jako někteří kolegové i v naší redakci, sdělím vám radostnou zprávu. Cena by totiž měla odpovídat iPhonu 5S. Přijde s procesorem A9, 8MPx fotoaparátem, NFC a podporou Apple Pay. Samozřejmostí je pak LTE, Wi-Fi či Bluetooth. Teoreticky můžeme počítat s dvěma variantami, 16 a 64GB.

Novinka by tak měla být představena společně s novým 9,7palcovým iPadem Pro. Odhalení se má datovat na druhou polovinu března a nyní už zbývá jen čekat.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat