Gionee uvedlo Marathon M5 Mini

Gionee uvedlo Marathon M5 Mini
2016-02-01T09:00:43+02:00
• 1. 2. 2016

Po odhalení modelu Marathon M5 ve variantě Lite přichází po měsíční odmlce na mobilní trh další jeho provedení. Tentokrát sice byla uvolněna verze Mini jako první v Nigerii, ale společnost Gionee do budoucna u telefonu počítá s rozšířením dostupnosti. Zařízení nebude ve střední třídě nijak vystupovat z řady, protože jeho výbava není ničím výjimečná. Rozhodující slovo bude mít prodejní cena, kterou čínský výrobce zatím neudal.

Marathon M5 mini

Gionee Marathon M5 Mini získalo 5palcový IPS displej dosahující na rozlišení 1280 x 720 pixelů. Uvnitř vyplňuje místo čtyřjádrový procesor MT6580 od Mediateku taktovaný na frekvenci 1,3 GHz, grafický čip Mali-400 MP, 2GB operační paměť RAM a 16GB úložiště, které rozšíříte paměťovou microSD kartou. Celá konstrukce telefonu měří 143,5 x 71 x 9,6 mm. Pohonnou jednotku tvoří baterie o velikosti 4 000 mAh.

Co se týče zadního krytu, zde naleznete 8megapixelovou kamerku, zatímco vpředu si našla místo 5megapixelová kamerka. Seznam specifikací ještě zahrnuje funkce Bluetooth, WiFI, GPS nebo alespoň podpora 3G sítí. Softwarovou základnu okupuje systém Android v předinstalované verzi 5.1 Lollipop. Avšak ten je překrytý nadstavbou Amigo UI ve verzi 3.1. Přesnější informace budou známy, jakmile Gionee rozšíří jeho dostupnost.

Zdroj: thegadgetsfreak.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat