ZTE Nubia Z11 spatří světlo světa v lednu

ZTE Nubia Z11 spatří světlo světa v lednu
2015-12-31T22:13:07+02:00
• 1. 1. 2016

Oficiální účet značky Nubia, která mimochodem spadá do portfolia společnosti ZTE, na čínské sociální síti Weibo odkrývá novou pozvánku. Už 5. ledna 2016 bychom mohli poznat jejich nový nejvyšší model. S největší pravděpodobností ponese název Nubia Z11 a podle posledních dostupných informací může konkurenci docela hodně zatopit. Čínský výrobce skloubí výkonný hardware společně s nadstandardním zpracováním.

Nubia

V čele by se měl zabydlet 5,2palcový displej s QHD rozlišením, který budou obepínat velmi tenké rámečky a prozatím blíže neupřesněné zakřivení. Uvnitř údajně poběží čtyřjádrový procesor Snapdragon 820 od Qualcommu, 4GB operační paměť RAM a k tomu ještě 128GB úložiště. I když je to poměrně brzo, tak celé spojení vypadá alespoň papírově opravdu konkurenceschopně. Výbava pokračuje 20,7megapixelovým fotoaparátem s duální přisvětlovací LED diodou.

Přední panel navíc doplní 13megapixelovoá kamerka na selfie snímky. Dále stojí za zmínku snímač otisků prstů nebo konstrukce vyrobena z kovu. Společnost nejspíš spustí celosvětové stránky, jelikož nedávno zakoupila doménu Nubia.com za 2 miliony dolarů (tj. cca 49,6 milionů Kč). Nakonec tedy získat mezinárodní verzi telefonu nebude složité, pokud k webovým stránkám spustí i oficiální internetový obchod.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat