Gionee F105 prošlo přes TENAA

Gionee F105 prošlo přes TENAA
2016-01-04T08:00:22+02:00
• 4. 1. 2016

Telekomunikační a regulační úřad TENAA, který povoluje prodej zařízení v Číně po získání potřebné certifikace, tentokrát zveřejnil ve své databázi model s názvem F105 od společnost Gionee. Díky své základní výbavě novinka zapadne do střední třídy chytrých telefonů, kde jej čeká velké množství rovnocenných konkurentů. Ačkoliv prodejní cena není ještě známa, tak bude rozhodovat o jeho úspěchu na mobilním trhu.

Gionee

Gionee F105 disponuje 5palcovým IPS displejem s rozlišením 1 280 x 720 pixelů. Celá konstrukce měří 144,0 × 71,3 × 8,1 mm a uvnitř ji vyplňuje čtyřjádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,3 GHz a 2GB operační paměť RAM. Interní paměť v základu pojme 16GB uživatelských dat, přičemž nechybí slot pro paměťové microSD karty. Ručička váhy ukazuje přijatelnou hmotnost 155 gramů.

Záda jsou opatřena baterií s kapacitou 2 400 mAh, 8megapixelovým fotoaparátem a přisvětlovacím LED bleskem. Uživatelským prostředím bude doprovázet systém Android v přeinstalované verzi 5.1 Lollipop. Mezi ostatní prvky výbavy patří například přední 5megapixelová kamerka. Z barevných variant bude k dispozici bílé a zlaté provedení. Oficiální představení asi proběhne až po novém roce.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat