Alcatel OneTouch CareTime – i děti chtějí telefonovat z hodinek

Alcatel OneTouch CareTime – i děti chtějí telefonovat z hodinek
2016-01-09T10:50:14+02:00
• 9. 1. 2016

Letošní ročník veletrhu spotřební elektroniky CES v Las Vegas se pomalu blíží ke svému konci, ale stále existuje několik zařízení, která nedostala tolik volného prostoru. Jedním takovým jsou chytré hodinky OneTouch CareTime určené pro nejmenší osazenstvo. Společnost Alcatel je novinářům ukázala na stánku a české zastoupení ještě doplňuje informace o specifikaci oficiálním zpracování. Prodejní cena není doposud známa, ale čínský výrobce by měl počítat s naším trhem.

CareTime

Tyto hodinky hrající všemi barvami mají už od pohledu předurčenou cílovou skupinu. Dle slov výrobce jsou určeny pro děti ve věkovém rozmezí 5 až 9 let. Přední část zabírá 0,95palcový OLED displej. Starostlivé rodiče může potěšit podpora 2G hovorů, což především znamená možnost dítěti zavolat nebo mu poslat hlasovou zprávu. Navíc díky zabudovanému GPS lokátoru lze vzdáleně zaměřit aktuální polohu hodinek, respektive vašeho dítěte.

Když se například dítě vzdálí z vymezené bezpečnostní zóny, tak systém automaticky okamžitě zasílá upozornění. Konektivitu obstarává Bluetooth 4.0 nebo bezdrátové připojení Wi-Fi. Baterie o velikosti 380mAh dokáže setrvat v pohotovostním režimu až 4 dny. Větší odolnost podtrhuje získaná certifikace IP65. Hodinky umí komunikovat s telefony běžícími pod Androidem 4.3 a vyšší či iOS 7 a vyšší.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat