Alcatel u nás spustil prodej OneTouch Pop Star

Alcatel u nás spustil prodej OneTouch Pop Star
2016-01-06T12:31:47+02:00
• 6. 1. 2016
1

Přestože veletrh spotřební elektroniky CES momentálně probíhající v Las Vegas je v plném proudu, společnost Alcatel oznamuje spuštění prodeje zařízení, které bylo oficiálně představeno na zářijovém veletrhu IFA v Berlíně. Model s označením OneTouch Pop Star (5022D) můžete nově pořídit u nás nebo také u východních sousedů. Velkým lákadlem bude větší možnost přizpůsobení u zadního krytu vyrobeného z džínoviny, kůže či dřeva.

POP STAR_Jean Bamboo

Čínský výrobce jej vybavil 5palcovým TFT displejem s HD rozlišením, jemuž dodává výkon čtyřjádrový procesor MT6580 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,3 GHz, grafický čip Mali-400 MP2 a jen 1GB operační paměť RAM. V základu úložiště pojme 8 GB dat, ale nechybí podpora paměťových microSD karet. Dále navíc ještě displej doplňuje přední kamerka s rozlišením 5 megapixelů.

V zadní části si našel své místo 8megapixelový fotoaparát, LED blesk a baterie o velikosti 2 000 mAh. Uvnitř běží systém Android ve verzi 5.1 Lollipop. Základní výbava zahrnuje funkce, jako je Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, A-GPS, dual-SIM. Součástí prodejního balení je trojice krytů v bílém, stříbrném a zlatém provedení. Nakonec zbývá dodat prodejní cenu, který vychází na 2 990 Kč včetně daně (resp. 109,90 eur).

Pop Star 3G_Packshot_gold_special Pop Star 3G_Packshot_gold_back right Red Leather

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

David Macoszek

12. 2. 2016, 22:57

mam a zatím žadný problem se neobjevil,a je fajn jak do ruky tak i vzhledově

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat