Toilet Time – na toaletě se přeci může též pařit, ne?

Toilet Time – na toaletě se přeci může též pařit, ne?
2015-12-12T09:15:05+02:00
• 12. 12. 2015

Oddechovky jsou jako typ her velmi dobré, většinou nás dokáží zabavit při zdlouhavých cestách, v práci, kde čas od času si potřebujeme dát oraz, či ve školních lavicích – samozřejmě pouze o přestávkách či volných hodinách. Ale co hra, jež je věnovaná tzv. trůnnímu sálu? Ano, přesně na tomto místě můžete hrát hru založenou na velmi podobné tematice.

Screenshot_2015-12-10-21-45-12 Screenshot_2015-12-10-21-44-51 Screenshot_2015-12-10-21-44-21 Screenshot_2015-12-10-21-44-28

Celé tajemství hry je založeno na mini hrách, jimiž musíte procházet a logicky je úspěšně zvládnout. Na první pohled se jedná o poměrně nenáročný úkol, avšak časem je hra obtížnější a úrovně záludnější. Naštěstí však máte k dobru celkem 4 životy – toaletní papíry, jejichž úplnou ztrátou hra končí,  vy jste nuceni se opět posadit někde jinde a někdy jindy k této velmi zajímavé hře.

Musím uznat, že hra dokáže pobavit a vykouzlit úsměv na obličeji svou kreativitou, co se úrovní i zpracování týká. Ač „nerad“, jsem nucen tuto záchodovou adventuru na cestě za dobrodružstvím doporučit každému, kdo se nudí při velmi oblíbení činnosti na trůnním sále.

Hra je dostupná ve čtyřech hlavních obchodech: Obchod Play, Apple Store, Amazon i Microsoft Store. Hra je taktéž pro každou platformu plně zdarma.

logo-app Toilet Time - A Bathroom Game Tapps - Top Apps and Games Zdarma ANDROID logo-app Toilet Time - Mini Games Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat