Floors – další „nenáročná“ hra od Ketchappu

Floors – další „nenáročná“ hra od Ketchappu
2015-12-12T08:30:26+02:00
• 12. 12. 2015

Vývojáři Ketchappu jsou již známí svými hrami, jejichž cílem je snad dohnat drtivou část uživatelů k šílenství, srdeční zástavě či jiné újmě na zdraví. Upřímně jsem u jejich her strávil více než velké množství času a po delší pauze jsem se odhodlal jít hledat novinky, o kterých ještě nevím, abych si opět rozšířil obzory. Narazil jsem tak na hru nesoucí titul Floors. Jak už tedy název napovídá, budeme se vyskytovat na patrech, to však není ani zdaleka vše.

Screenshot_2015-12-10-21-48-04 Screenshot_2015-12-10-21-48-24 Screenshot_2015-12-10-21-48-36

Vývojáři mají totiž tendenci, už by se tomu dala říkat i úchylka, na herní tituly zaobírající se postavičkou nebo objektem, který kličkuje, přeskakuje různé bloky a sbírá přitom nějaké předměty. Dnes tomu nebude jinak. Vaším úkolem je totiž běhat po patrech a skákat, skákat a znova skákat. Rychlost narůstá a vaše prsty se zastavují čím dál tím méně, když v tom narazíte a můžete začít znovu.

Prakticky se jedná o velmi jednoduchou hru, v čemž je právě ta potíž. Podceňování není dobré a u této hry už vůbec ne. Po pár hodinách u ní strávených jsem pochopil onu dlouhou pauzu od her vývojářů Ketchappu. Pokud si chcete vyzkoušet odolnost svých nervů a překonat skóre všech ostatních, hra Floors je pro vás jako dělaná.

Hra je dostupná pro operační systémy Android a iOS plně zdarma.

logo-app Floors Ketchapp Zdarma ANDROID logo-app Floors Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat