Tip na dárek: Xiaomi Mi Band 1S sponzorovaný článek

Tip na dárek: Xiaomi Mi Band 1S [sponzorovaný článek]
2015-12-02T11:55:40+02:00
• 2. 12. 2015
4

Vánoce se blíží, a pokud ještě nevíte, co sobě či někomu blízkému koupit, máme pro vás ideální tip. Nejprve můžete zkusit štěstí v naší soutěži, a jestli se nezadaří, můžete Xiaomi MiBand 1S zakoupit v internetovém obchodě Gearbest.com. Jedná se totiž o skvělý náramek s integrovaným senzorem srdečního tepu.

1 3

Velkou novinkou je senzor srdečního tepu. Pokud o něj ale nemáte zájem, lze stále zakoupit verze bez něj. Mi Band 1s dále nabízí povedený a především voděodolný design a zároveň disponuje certifikací IP67. Baterie má kapacitu 45 mAh, což by mělo zajistit výdrž až 20 dní používání. V pohotovosti dokáže vydržet dokonce 30 dní. Pro komunikaci s telefonem poslouží Bluetooth ve verzi 4.0. Kompatibilita je pak široká, náramek spárujete jak s telefony se systémem Android 4.4 a novějším, tak s iPhony s verzí 7.0 a novější. Pro funkci Smart unlock, která automaticky odemkne telefon v blízkosti náramku, je třeba Xiaomi telefon s MIUI.

26 23

V porovnání s předchozím Mi Band je novinka vzhledem k přítomnosti senzoru tepu nepatrně vyšší a těžší. Hmotnost má 5,5 gramů. Díky tomu náramek na ruce téměř nepocítíte. Nechybí ani vibrační systém pro upozorňování na notifikace nebo dosažené cíle.

Náramek Xiaomi Mi Band 1s se senzorem tepu můžete právě nyní předobjednat zde v obchodě GearBest.com, kde ho získáte za 32,99 dolarů.

gearbest

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Pro odemknutí telefonu pomocí náramku není nutné mít Xiaomi s MIUI. Stačí mít Android ve verzi lollipop a v zabezpečení povolit odemčení pomocí nositelného příslušenství přes bluetooth. U androidu kitkat si nejsem jistý, jestli ta možnost je. S rootem a xposed to ale určitě půjde :-)

Petr Figala

2. 12. 2015, 13:31

na mojem mobilu s kitkatem to funguje ve spojení s obyčejným handsfree..

Jiří Pleskot

2. 12. 2015, 14:35

Přes jakou aplikaci?

Petr Figala

3. 12. 2015, 0:51

bez aplikace, nastavil sem si to jako důvěryhodné zařízení..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat