Huawei P9 by mohl být uveden již příští rok v březnu

Huawei P9 by mohl být uveden již příští rok v březnu
2016-01-19T15:45:32+02:00
• 21. 12. 2015
1

Posledních pár top modelů s názvy Ascend P6, Ascend P7 a P8 si Huawei udělal poměrně slušné jméno, jedná se totiž o velmi dobré telefony, co se celkového zpracování týká. Dnes se dozvídáme zprávy, že se již končí práce na nástupci posledního kousku a modelu označovaného jako P9, bychom se ho mohli dočkat již příští rok v březnu.

Huawei-P8-P9-March-2016

Některé zdroje uvedly, že telefon by mohl být představen ještě do konce letošního roku, což už se zdá být skoro nereálné. Nově tak máme zprávy o tom, že skutečné datum má být až březen roku 2016, to je přibližně rok po vydání modelu P8.

Specifikace jsou samozřejmě pouze odhadnuté. 5,2palcový IPS displej se zatím neznámým rozlišením (pravděpodobně se však bude jednat o Full HD) a možnou variantou je i zakřivení displeje. Nadcházející top model by též mohl disponovat procesorem Kirin 950 s osmi jádry. Mezi tipy se také dostává čtečka otisku prstů nebo 4GB operační paměť. Fotoaparát by mohl být zdvojen a doplněn o laserové automatické ostření.

Teoreticky se zde nabízí vylepšený větší bratr P9 Max s 6,2palcovým displejem o možném QHD rozlišení. Zatím jsou však oba telefony pouze odhady a musíme si počkat na úniky a následně samotné představení.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

P8 je velmi kvalitní model a P9 na ni bude muset navázat. Může zvýšit výkon , stále zvětšovat displej nemá cenu, takže lze očekávat vylepšení už tak dobrého fotoaparátu a doufejme i nárůst paměti.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat