Gionee vypustilo Marathon M5 Enjoy

Gionee vypustilo Marathon M5 Enjoy
2015-12-26T10:30:04+02:00
• 26. 12. 2015

Společnost Gionee uvolnila novinku s názvem Marathon M5 Enjoy, která se postaví po boku nedávno spekulovaného modelu Marathon M5. Telefon získal výbavu charakteristickou pro střední třídu, kde díky velice silné konkurenci to nebude mít zrovna jednoduché při prosazení. Nicméně v seznamu specifikací se najdou i světlá místa. Čínský výrobce si akorát nepomohl tím, že nastavil prodejní cenu 1 999 jüanů (tj. cca 7 633 Kč).

Gionee-M5-Enjoy

Přední část zabírá 5,5palcový IPS displej s HD rozlišením a 2.5D zakřivením. Samozřejmě nechybí 5megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Hardwarovou stránku posvětil čtyřjádrový procesor MT6735 (1,3 GHz) od MediaTeku spjatý s grafickým čipem Mali-T720. Seznam pokračuje 3GB operační pamětí RAM a 16GB úložištěm, které rozšíříte paměťovou microSD kartou až o 128 GB.

Jeho celá konstrukce měří 155 x 76 x 9 mm, kdežto hmotnost vychází na 200 gramů. Záda jsou opatřena 8megapixelovým fotoaparátem, přisvětlovací LED diodou a 5 000mAh baterií. Uživatelským prostředím doprovází systém Android ve verzi 5.1 Lollipop skrytý pod nadstavbou Amigo OS 3.1. Nakonec mezi ostatní prvky výbavy patří například snímač otisků prstů, funkce dual-SIM, podpora sítí 4. generace, Wi-Fi, GPS, OTG a Bluetooth 4.0.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat