Everbuying.net – výprodej značky Xiaomi sponzorovaný článek

Everbuying.net – výprodej značky Xiaomi [sponzorovaný článek]
2015-12-15T11:13:05+02:00
• 15. 12. 2015
1

Everbuying.net patří k ověřeným obchodům, který neustále pořádá slevové akce. Nyní jsme se dočkali výprodeje značky Xiaomi. V nabídce toho nalezneme velmi mnoho.

Výstřižek

Akce nabízí téměř všechny produkty od této společnosti. Hlavním tahounem je v tomto případě chytrý náramek Xiaomi Mi Band 1S, který je v těchto dnech úplnou novinkou a na trhu je velmi často beznadějně vyprodán. V nové verzi náramku došlo k několika hlavním vylepšením, od svého předchůdce se například liší tím, že má nově snímač tepu. Tím vám při používání odpadá nutnost dokupovat drahé hrudní pásy. Mi Band 1S se dá pořídit za super cenu 28 $.

Výstřižek

Dalším produktem v nabídce je mobilní telefon, který je zlevněn o 56 % z původní ceny. Jedná se o Xiaomi REDMI NOTE 3. Tento telefon má 5,5 palcový displej s fullHD rozlišením. Uvnitř běží procesor Helio X10, který patří k novinkám a je velimi výkonný. Taktéž nesmím zapomenout na 3 GB RAM a 32GB kapacitu úložiště rozšířitelnou pomocí pamětových micro SD karet. Samozřejmostí jsou vymoženosti jako GPS modul a výkonný grafický čip PowerVR G6200. Cena telefonu je 194 $.

Výstřižek

A jako poslední bych chtěl z této akce vyzdvihnout Xiaomi REDMI NOTE 2, který je předchůdcem trojky. Tato varianta je sice levnější, ale nabízí také velmi dobrý výkon. Uvnitř nalezneme opět procesor Helio X10. Uhlopříčka se zastavila na 5,5 palcích s fullHD rozlišením. Zadní fotoaparát má 13 MPx a přední 5 MPx. Procesor má celkem osm jader. RAM má velikost 2 GB a celý telefon běží na systému Android 5 Lollipop. Cena tohoto modelu je 145 $.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Petr Laššů

15. 12. 2015, 18:33

Zdravím,
nevíte prosím, zda u tohoto prodejce je potřeba počítat s případným proclením zboží, nebo mají Evropské sklady?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat