DevFest 2015 aneb na koho se můžete těšit #4

DevFest 2015 aneb na koho se můžete těšit #4
2015-11-15T14:30:37+02:00
• 14. 11. 2015

Neúprosně se blíží DevFest, jenž se odehraje letos v Ostravě. Již 21. listopadu se sjedou geekové a experti a podělí se o své znalosti a zkušenosti. Minule jste si mohli přečíst o 5 osobnostech, které vystoupí na této jedinečné akci. Dnes vám představíme dalších 5 speakerů, kteří vystoupí na DevFestu. Již za několik dnů vám představíme další, ale pokud nechcete čekat tak dlouho, můžete sledovat přímo kanály informující o DevFestu:

Další informace najdete také na devfest.cz. Jestli jste se ještě nezaregistrovali na tuto akci, měli byste tak učinit co nejrychleji.

Pokročilé algoritmy na webu: Umělá inteligence, Dart a moderní web

Filip Hráček

Pracuje v Googlu od roku 2008. Snaží se přivádět Google technologie do ČR a pomáhat českým vývojářům je využívat. Ve volném čase píše gamebook a hraje si s umělou inteligencí. Na přednášce ukáže pár příkladů, kdy se nám u webového programování můžou hodit věci jako  prohledávání grafu, A* nebo fuzzy logika.

Internet věcí: řádí zlatá horečka?

Jiří Závada

Původně programátor a vystudovaný robotik se během své profesní historie věnoval tvorbě B2B a B2C aplikací, implementaci rozsáhlých IT řešení a ERP systémů v lokálních i mezinárodních firmách. Nicméně v poslední době se ve společnosti Tieto zabývá Internetem věcí a 3D tiskem.

Google a iOS

Milan Broum

Vystudoval navigační systémy na elektrofakultě ČVUT, kde se věnoval především algoritmům na zpřesnění polohy. Po škole nastoupil u firmy Nokia, kde v roce 2001 začal vyvíjet firmware pro OS Symbian, později v Sony Ericsson přešel na vývoj uživatelských aplikací a v roce 2009 nastoupil do Londýnského Googlu (Google Mobile App pro telefony Symbian). O rok později začal vyvíjet Google aplikace pro platformu iOS. Ve volných chvílích je k nalezení na vodě pod plachtami nebo nad páječkou, či klávesnicí.

WorkShop: Tipy a triky pro AppsScript

Tomáš Velecký

Tomáš pracuje ve společnosti Tieto jako vývojář v Google for Work týmu, kde s kolegy řeší neřešitelné problémy za vydatné pomoci AppEngine, AppsScript, NodeJS, burgerů a piva. Mimo jiné dělá přednášky na témata týkajících se Google služeb a technologií.

IoT pro SW developery

Matouš Hýbl

Matouš je Android a iOS developer, podílící se na vývoji mobilních aplikací ve společnosti Brightify. Zajímá ho taky vývoj HW, zabýval se hobby robotikou, 3D tiskem a posledního půl roku pracuje na projektu chytré zásuvky.

faces4_DT

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat