Černý pátek aneb spousta tabletů za zlomek ceny sponzorovaný článek

Černý pátek aneb spousta tabletů za zlomek ceny [sponzorovaný článek]
2015-11-25T18:56:20+02:00
• 25. 11. 2015
1

Black friday, neboli černý pátek, je ten pravý čas pro nákup všeho, co vám normálně přijde drahé. Při této události dochází k extrémnímu zlevnění mnoha produktů. Mezi ně patří například tablety, na které si připravil obchod GearBest slevy a je opravdu hodně z čeho vybírat.

title05 (1)

GearBest je opravdu štědrý a na desítky tabletů naděluje zákazníkům až 60% slevy. Třeba tablet Teclast X16 Pro s Windows 10, 4 GB RAM a čtyřjádrovým procesorem od Intelu lze nyní zakoupit za 280,89 $, namísto původních 718,48 $.

Příznivce Androidu pak může zaujmout Cube I7 Remix, který se dá pořídit za cenu 170,99 $ a ušetříte celkem 52 %. Jeho výbava zahrnuje například 2 GB paměti RAM, procesor je čtyřjádrový s taktem 1,8 GHz a úložiště disponuje 32GB prostorem.

tablety

Kromě slev nabízí GearBest i kusově omezenou nabídku vybraných tabletů. Ty lze za uvedenou cenu pořídit jen po dobu, dokud nedojde k jejich vyprodání, poté je již nebude možné koupit. Mezi takto nabízené produkty patří třeba Teclast X98 Air III, který nabízí systém Android 5.0 Lollipop.

Na první pohled pak zaujme především velmi úzkými rámečky okolo displeje. Krom toho disponuje 32GB úložištěm, 2 GB paměti RAM a baterie s kapacitou 8000 mAh by také mohla dost dlouho vydržet.

tablety2

A pokud chcete mít jistotu, že vaše zboží nebude cestovat z daleka, lze si vybrat i v kategorii tabletů, které jsou dostupné výhradně v evropských skladech. Zde nalezneme kromě tabletů také gamepady, mezi které patří i pětipalcový herní tablet Gpd XD. Ten se skvěle hodí pro většinu her, vzhledem k tomu, že disponuje výkonným čtyřjádrovým procesorem a běží na systému Android 4.4 KitKat.

gearbest

Pokud vás některý z těchto produktů zaujal, rozhodně neváhejte, vzhledem k omezení kusů. A pokud máte zájem, prohlédněte si celý katalog tabletů pro Černý pátek, který začíná již ve čtvrtek 26. listopadu v obchodě GearBest.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Martin Novotný

26. 11. 2015, 8:23

NJ,nikdo je už nechce…. jinak to hle je blamaz ,žádné slevy to nejsou…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat