Samsungu unikl Galaxy A9 přes AnTuTu

Samsungu unikl Galaxy A9 přes AnTuTu
2015-10-12T10:00:41+02:00
• 12. 10. 2015

Společnost Samsung chystá další novinku do svých řad mezi telefony. Model Galaxy A9 skrývající se pod kódovým označením SM-A9000 byl odhalen v benchmarku AnTuTu, kde zanechal stopy včetně některých specifikací. Jihokorejský výrobce pravděpodobně všechna zařízení ukáže na některé z nejbližších tiskových konferencí. Ta by kromě Galaxy A9 mohla přinést Galaxy J3 nebo zbrusu novou řadu Galaxy O.

Samsung-Logo-Background-1280x800

Co se týče Galaxy A9, tak její přední část zabere 5,5palcový Full HD displej. Výkon mu má dodávat čtyřjádrový procesor Snapdragon 620 (MSM8976) od Qualcommu společně s grafickým čipem Adreno 510 a operační pamětí RAM o velikosti 3 GB. Uživatelé budou mít k dispozici 32GB úložiště, které zřejmě ještě navíc rozšíříte paměťovou microSD kartou. Na první pohled vypadá výbava nadějně. Nicméně případná vyšší cena mu může dělat problémy ve vyšší střední třídě.

Prozatím známé informace uzavírá přítomný systém Android v předinstalované verzi 5.1.1 Lolipop, který nebude ošizen o známou nadstavbu TouchWiz. Nakonec pokud srovnáme dosažené skóre v benchmarku Geekbench, tak výkonnostně například překonává One M9 od HTC se Snapdragonem 810 či nejnovější OnePlus 2. Jak moc bude Galaxy A9 šlapat na paty nejvýše postavenému Galaxy S6, ukáží až následující týdny.

Samsung Galaxy A9

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat