Samsung Galaxy View potvrzen v GFXBench

Samsung Galaxy View potvrzen v GFXBench
2015-10-05T09:45:56+02:00
• 5. 10. 2015

Spekulace z konce října tohoto roku týkající se přerostlého tabletu od Samsungu potvrzuje další únik informací. Nejnovější zprávy tentokrát pochází z grafického benchmarku GFXBench, kde proběhlo testování modelu s kódovým označením SM-T670. V konečném prodeji lze očekávat název Galaxy View, jelikož jihokorejský výrobce již nakousl toto téma během letošního ročníku veletrhu IFA v Berlíně.

GV

Výpis z databáze v čele odhaluje 18,5palcový Full HD displej a 2megapixelovou kamerku. Uvnitř bude vyplňovat místo osmijádrový procesor Exynos 7 z vlastní dílny taktovaný na frekvenci 1,6 GHz, grafický čip Mali-T720, 2GB operační paměť RAM a úložiště o velikosti 32 GB. Mezi zbývajícími prvky výbavy nesmí chybět funkce Bluetooth, Wi-Fi či GPS. Uživatele doprovodí prostředím systém Android ve verzi 5.1.1 Lollipop.

GV3 GV2

Nikoho nemůže překvapit absence zadního fotoaparátu, když si představíte, jak zvláštní by bylo fotit s tak rozměrným zařízením. Samsung nejspíš bude Galaxy View primárně cílit na podniky, školy, různé instituce a také domácnosti. Tablet stihl již získat certifikaci od Bluetooth SIG. K oficiálnímu představení může dojít ještě v letošním roce, nejpozději v předvánočním období.

Galaxy View

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat