LeTV bude prodávat Le 1S pod výrobní cenou

LeTV bude prodávat Le 1S pod výrobní cenou
2015-10-31T08:50:24+02:00
• 31. 10. 2015
2

Modelová řada Le společnosti LeTV se rozrůstá o čtvrtý přírůstek v pořadí. Čínský výrobce dokonce prozradil, že nový model 1S prodává pod výrobní cenou, ale neuvedl žádný důvod k tomuto kroku. Prodejní cena je vzhledem k celkové výbavě opravdu nepřiměřená. Novinka potěší velmi výkonným procesorem Helio, kvalitním displejem nebo líbivým zpracováním konstrukce telefonu.

LeTV Le 1S (1)LeTV Le 1S (2)

LeTV Le 1S disponuje 5,5palcovým IPS LCD displejem s Full HD rozlišením. Výkon mu dodává osmijádrový procesor Helio X10 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 2,2 GHz, 3GB operační paměť RAM nebo 32GB úložiště nepodporující paměťové microSD karty. Co se týče konstrukce, telefon v unibody kabátku byl vyroben celý z kovu. V tloušťce měří pouze 7,5 mm a hmotnost udává přijatelných 169 gramů.

V zadní části najdete 13megapixelový fotoaparát s přisvětlovacím LED bleskem a snímač otisků prstů. Mezi zbývající prvky patří přední 5megapixelová kamerka či systém Android v předinstalované verzi 5.1.1 Lollipop běžící pod nadstavbou EUI (Eco User Interface). Prodej oficiálně začíná začátkem listopadu v Indii a Číně za cenu v přepočtu 4 283 Kč bez daně, přitom LeTV udává výrobní cenu 206 dolarů (tj. cca 5 101 Kč).

LeTV Le 1S (3) LeTV Le 1S (4)

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Ondřej Merkun

1. 11. 2015, 20:06

Cena opravdu neuvěřitelná, teď ještě jak dlouho jim to vydrží. Může to být jen trik na přilákaní pozornosti a zákazníků- po pár dnech můžou cenu klidně zvýšit

Mám pocit, že takto začínal i Xiaomi

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat