Huawei brzy uvede Honor Play 5X

Huawei brzy uvede Honor Play 5X
2019-06-20T21:13:17+02:00
• 9. 10. 2015
1

Pozvánky na tiskovou konferenci společnosti Huawei konanou už 10. října jsou rozeslány a v souvislosti s ní začínají unikat čerstvé informace o modelech, které pravděpodobně budou odhaleny. Prvním adeptem je teprve nedávno certifikovaný telefon Honor Play 5X u čínského regulačního úřadu TENAA. Po něm by mohla následovat nová P9 ve dvou variantách, kdy jedna základní verze nabídne LTE a druhá Delux potěší výkonným procesorem.

Honor Play 5X (1)

Čínský výrobce údajně Honor Play 5X vybavil 5palcovým displejem s rozlišením 1 280 x 720 pixelů (294 PPI). Hardwarovou stránku zastřešuje čtyřjádrový procesor MT6735 (1,3 GHz) od MediaTeku, grafický čip Mali-T720, 2GB operační paměť RAM a 16GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou. Z rozměrů stojí za zmínku tloušťka 9,7 mm nebo udávaná hmotnost 159 gramů.

Huawei Honor Play 5X

Mezi dalšími prvky výbavy nechybí 4 000mAh baterie, podpora LTE sítí, 13megapixelový fotoaparát, přední 5MPx kamerka či systém Android ve verzi 5.1 Lollipop. Jeho cena by neměla přesahovat hranici 160 dolarů (tj. cca 3 853 Kč bez daně). Očekávaná P9 není zatím moc proklepnuta, ale má vynikat duálním fotoaparátem s laserovým ostřením, procesorem Kirin 950 (v případě Delux verze) a dvěma barevnými variantami (bílá, zlatá).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Tohle jsou už dnes podprůměrné vlastnosti. Jestliže se cena bude točit kolem 3-4 tisíc, tak možná. Trh už je těmito „průměry“ zaplaven natolik, že přestávají mít praktický význam.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat