Huawei – vernisáž se soutěží o Huawei P8 P8 Noční Svět

Huawei – vernisáž se soutěží o Huawei P8 [P8 Noční Svět]
2015-09-24T15:55:46+02:00
• 24. 9. 2015
1

Sedmnáctého září proběhla slavnostní vernisáž s vyhlášením soutěže o nejlepší fotografie #P8NocniSvet. Výherci obdrželi ceny v podobně chytrých telefonů Huawei P8 a hlavní výru, celých 100 000 Kč, si přišel převzít Filip Petrák. Akci moderoval Jan Kraus a zpívala na ní i Emma Smetana. Nemohla chybět ani světelná show, lightpainting či živá hudba.

HUAWEU_Manes_Filip-Petrak_Tony-Rong

Soutěžilo se ve třech kategoriích – noční město a architektura, noční příroda nebo noční život a performance. Celkem bylo vybráno, kromě hlavního výherce, 10 vítězů, kteří obdrželi telefon Huawei P8 od modelek České Miss, fotografa Adolfa Ziky, Dagmar Pavlíkové z Asociace profesionálních fotografů ČR a ředitele terminálové divize Huawei pro ČR Tony Rong.

Fotografická soutěž #P8NocniSvet zaměřená na noční fotografie pořízené chytrým telefonem probíhala od 9. 7. do 9. 9. 2015 a byla určena všem fotografickým nadšencům. V rámci projektu prohěhly také workshopy s profesionálními fotografy a ambasadory (garanty) soutěže. Fotografie soutěžcí nahrávali na web www.P8NocniSvet.cz, nebo prostřednictvím sociálních sítí Twitter a Instagram vždy s hashtagem #P8NocníSvet.

HUAWEU_Manes_037 HUAWEU_Manes_076 HUAWEU_Manes_svetelna-show

Pokud jste se soutěže neúčastnili nebo se vám nepodařilo zastihnout snímky zaslané do soutěže, můžete se podívat na následující stránku – p8nocnisvet.cz, nebo se zajít podívat na výstavu, která bude probíhat až do 17. 10 2015. Pro více informací o asociace fotografů, navštivte jejich oficiální stránku – asociacefotografu.com.

bsh

Vítězná fotografie

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Velmi příjemná akce s povedenými fotografiemi.
Navíc bylo velmi zajímavé sledovat co se děje ve „fotostudiu P8“.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat