Honor 4C Plus – větší úložiště vyslyšeno

Honor 4C Plus – větší úložiště vyslyšeno
2015-09-14T10:30:28+02:00
• 14. 9. 2015

U společnosti Huawei je všechno připraveno k tomu, aby mohlo dojít k oficiálnímu představení vylepšeného modelu Honor 4C. Telefon uvedený v dubnu letošního roku si vyslouží pouze pár nepatrných změn k lepšímu. Čínský výrobce chce novinku s názvem Honor 4C Plus uvést široké veřejnosti již v tomto týdnu a následně také ihned spustí jeho prodej. Přesná prodejní cena bude samozřejmě oznámena až po odhalení.

Honor 4C

Zařízení by v přední části mělo opět zabírat 5palcový displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů a 8megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Uvnitř si největší proměnou projde interní úložiště, které bude mít dvojnásobně větší kapacitu – 16 GB. Zbývající specifikace mají být beze změn, takže se jen pro připomenutí hodí zmínit osmijádrový procesor Kirin 620 z vlastní dílny taktovaný na frekvenci 1,2 GHz.

K hardwarovým součástem zbývá dodat operační paměť RAM o velikosti 2 GB. Záda ponesou 13megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou a baterii s kapacitou 2 550 mAh. Co se týče softwarové stránky, tak tu zastoupí známá nadstavba Emotion UI v neupřesněné verzi. Nakonec ucelenější informace budou k dispozici během následujícího týdne.

Honor 4C Plus

Zdroj: mobipicker.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat