Editovací nástroje v nové aktualizaci aplikace Facebook

Editovací nástroje v nové aktualizaci aplikace Facebook
2015-08-30T07:37:14+02:00
• 30. 8. 2015

Doba, kdy si jen lidé sdíleli fotografie bez úprav, ustupuje. Nyní si uživatelé velmi rádi připlácnou na svůj snímek smajlík, samolepku nebo připíší dokonce text, aby tak umocnili zážitek pro další uživatele. Taktéž dávají najevo, co si o té či oné fotografii myslí. Ve Facebooku to jistě dobře ví a do nové aktualizace své aplikace, jak pro telefon tak počítač, přidali editovací nástroje.

Facebook-Photo-Editing

Pokud tak máte plnou knihovnu fotografií, jež potřebujete nutně zveřejnit, avšak stále fotkám dle vás něco chybí, můžete využít možnosti samolepek či textu. První variantu již mnozí z vás znají, jelikož se vše nachází v aplikacích od Facebooku dlouhou dobu. Navíc je možné, že tato sada nástrojů není vše, co pro nás vývojáři Facebooku chystají, už nyní tak mohou mít připraveny další funkce, na něž se můžete těšit.

Pokud chcete mít možnost využít editovací nástroje ve svém telefonu či tabletu, je nutné vyčkat na aktualizaci z Obchodu Play.

logo-app Facebook Facebook Zdarma ANDROID

Zdroj: droid-life.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat