Uniklé snímky iPhonu 6s ukazují zpevněnou konstrukci

Uniklé snímky iPhonu 6s ukazují zpevněnou konstrukci
2015-07-18T10:21:59+02:00
• 18. 7. 2015

Představení nového iPhonu se velmi pomalu blíží a tak již začínají postupně unikat snímky jeho součástek na internet. Nyní máme možnost se podívat na zadní kryt nového modelu iPhonu 6s Plus. Letošní model s přídomkem „s“ však přinese jen menší vylepšení a opravy chyb minulé generace, design zůstane zachován.

 gsmarena_002 gsmarena_003

Zadní strana nového modelu má být pevnější, aby se tak především u toho většího modelu zabránilo ohýbání. To byl vloni u modelu 6 Plus vcelku problém, okolo této chyby vznikla celá kauza „bendgate“. Nový model má být také nepatrně tlustší, což má také pomoci pevnější konstrukci. Další změna v krytu naznačuje použití jiného reproduktoru. To jsou ale prozatím všechny inovace, které lze na snímcích pozorovat.

gsmarena_001 (1)

iPhone 6s má ale přinést i další novinky. Téměř jisté je použití technologie Force Touch, kterou Apple použil již u Apple Watch a Macbooků. Další novinkou pak má být možnost natáčet 4K videa a nový 12 MPx fotoaparát. Uvnitř má běžet procesor Apple A9 doplněný o dvojnásobnou paměť RAM – 2GB. K představení pravděpodobně dojde v první týdnu v září.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat