Tři hry v Material Designu

Tři hry v Material Designu
2015-07-01T11:10:58+02:00
• 1. 7. 2015

Pokud jste fanouškem arkádových her a zároveň jste si oblíbili Material design, tak vás tyto tři hry určitě zaujmou. Vývojářské studio Nickevision zakomponovalo právě onen design do třech svých her, a to Pivot, Bing Bong a Righty Tighty. Všechny tyto hry jsou dostupné na platformě Android a iOS, bohužel na Windows Phone se zapomnělo.

Pivot

Tato hra je podle mě ze všech tří nejsložitější, protože se vaše modrá tečka pohybuje po kružnici a vy klikáním na display svého telefonu měníte směr. Cílem této hry je získávat bíle tečky, za které dostane body, ale aby to nebylo tak jednoduché, nesmíte narazit do zdí a pohybujících se obrazců. Tyto obrazce se postupně zvětšují a jsou rychlejší, takže hra je bod od bodu obtížnější.

Pivotscreens

logo-app Pivot Nickervision Studios Zdarma ANDROID logo-app Pivot - Minimalist Arcade Action Developer Zdarma iOS

Bing Bong

U hry Bing Bong je vaším úkolem dostat létající kuličku do krajních bodů, za každé úspěšné dopravení získáváte jeden bod. Úspěšné přepravení vám však ztěžují létající obrazce, které létají čím dál rychleji a mají postupně větší a větší velikosti jako u předešlé hry, ale na rozdíl od Pivotu je tato hra o něco jednodušší na získávaní bodů.

Bing-Bong-screens

logo-app App Name Nickervision Studios Zdarma ANDROID logo-app Bing Bong - Minimalist Arcade Action Developer Zdarma iOS

Righty Tighty

Poslední hrou od tohoto vývojářského studia je hra Righty Tighty, jako u obou předchozích her zde budete pohybovat kuličkou, ale to už patří k Material designu. Tentokrát je váš úkol o něco komplikovanější, musíte nejprve vyrazit pro bílou kuličku, poté ji sebrat a dostat ji do kruhu „GOAL“. Když toto uděláte aniž byste se dotkli krajů hrací arény, ani jste se cestou nesrazili s nějakým létajícím obrazcem, získáváte bod. Kuličkou pohybujete opět pouhými dotyky na displeji telefonu a s každým dotykem se změní směr.

Righty-screens

logo-app Righty Tighty Nickervision Studios Zdarma ANDROID logo-app Righty Tighty - Minimalist Arcade Action Developer Zdarma iOS

Všechny tři hry mě zaujaly hlavně grafickým zpracováním v Material stylu a také svou jednoduchostí, ale co se týče zpracování, musím velice pochválit postupně se stupňující hudbu, která dodává celému hraní tu správnou atmosféru.

Zdroj: phandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat