Oukitel U9 – top model za 200 dolarů

Oukitel U9 – top model za 200 dolarů
2015-06-11T15:05:53+02:00
• 11. 6. 2015

Oukitel je jedna z těch menších asijských společností, o kterých jste již mohli slyšet. Převážně se zabývá výrobou telefonů střední třídy s poměrně slušným poměrem cena/výkon. Nyní má vyjít další zařízení s názvem U9, které opět zapadne do střední třídy, avšak pro společnost to bude její vlajková loď. Ta by měla nabídnout „propracovaný design“, velký FullHD displej nebo 3 GB RAM.

Oukitel-U9 Oukitel-U9-1

A co vše tedy telefon bude obsahovat? Na přední straně najdeme 5,5palcový FullHD displej s 2,5D zakřivením. Jako procesor byl vybrán MT6753 s osmi jádry a taktem 1,5 GHz od MediaTeku. Ten doprovází podpora celosvětové LTE sítě nebo grafický čip Mali-T720. Dále zde máme interní paměť o velikosti 3 GB, 16 MPx zadní fotoaparát a konečně jako operační systém bude pravděpodobně použit Android Lollipop ve verzi 5.1.

Oukitel-U9-6 Oukitel-U9-5

Na začátku jsem se zmínil i o designu modelu U9.  Jistě jste si všimli poměrně velké podobnosti s jiným, už delší dobu dosti známým, telefonem. Níže vám přikládám další snímky zařízení pro lepší představu. Ale ještě zbývá upozornit na jednu důležitou informaci, ta se týká ceny, s níž bude zařízení vcházet na trh. Dle prvních odhadů by se měla cena pohybovat okolo 200 $ (~ 4940 Kč).

Oukitel-U9-4 Oukitel-U9-7 Oukitel-U9-3

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat