5 aplikací ze storu – úpravy fotek, živý stream videa a hry iOS

5 aplikací ze storu – úpravy fotek, živý stream videa a hry [iOS]
2015-06-04T13:05:56+02:00
• 4. 6. 2015

Enlight

Skvělý fotoeditor, který zaujme vcelku rozsáhlou možností editace. Kromě základní editace, jako je oříznutí, disponuje celou řadou efektů. Ty lze potom aplikovat třeba jen na část obrázku a pak různě kombinovat. Potěší také přítomnost dalších nástrojů na úpravu barev. Obrázek lze také různě deformovat či na něj můžete přidat text. Aplikace Enlight se nyní nachází v obchodě AppStore za cenu 5,99 eur, byla však již i levnější.

screen322x572 screen322x572 (1)

logo-app Enlight Developer Zdarma iOS

Pixelmator

Další aplikace, která umí téměř to samé, co ta předchozí. Pixelmator však přichází z Mac OSX a údajně umí to samé, co právě je v této počítačové verzi. Funkčnost je skutečně velká, zvládne otevřít třeba i soubory Photoshopu .PSD. Umí tak pracovat i s vrstvami. Za kvalitu se ale platí, a tak i zde zaplatíte 4,99 eur.

screen640x640 screen640x640 (1)

logo-app Pixelmator Developer Zdarma iOS

Periscope

Možná už jste o této nové sociální síti slyšeli, možná ne. Periscope pochází od tvůrců Twitteru a nabízí rychlé a jednoduché vysílání živých přenosů přes telefon primárně zase do telefonů. Živý přenos lze posléze po skončení přenosu přehrávat i později. Jinak využívá samozřejmě váš účet na Twitteru.

screen322x572 (2) screen322x572 (3)

logo-app Periscope Live Video Streaming Developer Zdarma iOS

ff

Nakonec v dnešním výběru máme dvě hry. První z nich se jmenuje ff a její princip je velmi jednoduchý. Vaším úkolem je totiž vždy trefit tečku na otáčející se čáru. Postupem času máte teček více a obtížnost hry stoupá. ff je taková typická hra, která zabaví třeba při čekání na autobus. K dispozici je zdarma, avšak obsahuje reklamy. Ty lze za menší příspěvek odstranit.

screen322x572 screen322x572 (1)

logo-app ff Developer Zdarma iOS

Driver Speedboat Paradise

Na závěr jedna náročnější hra, kterou se zabavíte na delší dobu, než s tou předchozí. Hra sice využívá značku série Driver, s ní ale má pramálo společného. Jedná se zde totiž o závody lodí. K dispozici je několik typů závodů až po drag. Samotné lodě lze postupně vylepšovat a přizpůsobovat. Grafická stránka vypadá velmi pěkně a není moc co vytknout. V základu je nový Driver zdarma, obsahuje ale mnoho in-app nákupů.

screen520x924 screen520x924 (1)

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat