Zveme vás na Google I/O Extended 2015

Zveme vás na Google I/O Extended 2015
2015-05-20T15:00:10+02:00
• 20. 5. 2015

Google I/O Extended jsou lokální setkání nadšenců do technologií. Samozřejmostí je streaming celé keynote z vývojářské konference Google I/O. Na akci nebudou chybět gadgety a jiné technologie. Cílem je přinést alespoň část atmosféry, která vládne na každoroční konferenci Google I/O. Ta se letos koná 28. a 29. května již standardně v kalifornském San Francisku, a podobně jako v předchozích letech, i tentokrát se bude jednat o intenzivní vývojářskou konferenci plnou přednášek, workshopů, ale i odhalování nových Google technologií či gadgetů.

sundar

Česká republika patří na první příčky v počtu vývojářů na tisíc obyvatel, proto není takovým překvapením, že místní GDG skupiny jsou i v pořádání I/O Extended historicky jedny z nejaktivnějších. Letos si proto můžete vybrat z minimálně 9 míst, kam na I/O Extended zavítat. Jsou jimi:

Google I/O Extended 2014

A pokud se rozhodnete vyrazit raději za našimi východními bratry na Slovensko, můžete zavítat do Košic, které se také pořadatelsky přidávají. Start je vždy stejný, tedy v 17:30 CET s tím, že konec se může lišit dle jednotlivých měst, ale obecně se pohybuje okolo 20:30.

Momenty z Google I/O 2014

Samotné I/O extended vznikají po celém světě, nejčastěji pod hlavičkou dobrovolníků a organizátorů z lokálních Google Developers Groups. Pro letošní rok je v současné době naplánováno přes 419 souběžných setkání po všech kontinentech s výjimkou Antarktidy.

Zpravodajská relace pro Google I/O Extended 2014

io15-hash-on-blue

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat