Sharp uvedl 4 novinky do série Aquos

Sharp uvedl 4 novinky do série Aquos
2015-05-31T09:10:19+02:00
• 31. 5. 2015

Za několik posledních týdnů se u společnosti Sharp uskutečnilo hodně změn v nabídce zařízení. Japonský výrobce uvedl celkem tři mobilní novinky a k nim navíc ještě přibyl jeden tablet. Všechna zařízení mají dva společné prvky. Zapadají do populární řady Aquos, kde v drtivé většině naleznete modely s minimálními rámečky. Jedná se tedy o Aquos Crystal 2, Aquos Zeta SH-03G, Aquos Crystal Xx a tablet Aquos Pad SH-05G.

Sharp-AQUOS-CRYSTAL-2-a Sharp-AQUOS-CRYSTAL-2-white

Druhé pokračování Aquos Crystal přichází s větším 5,2palcovým S-Pure LED HD displejem, pod nímž pracuje čtyřjádrový procesor Snapdragon 400 (1,2 GHz), 2GB operační paměť RAM, 16GB úložiště a 2030mAh baterie. Další vlastnosti zahrnují 8MPx fotoaparát, přední 2,1MPx kamerku, Wi-Fi, NFC nebo podporu LTE. Spuštění prodeje má proběhnout v polovině července.

Model Aquos Zeta SH-03G disponuje 5,5palcovým IGZO displejem s Full HD rozlišením. Výkon mu dodává nový procesor Snapdragon 810, paměť RAM o velikosti 3 GB a 32GB úložiště. Zadní fotoaparát potěší 13megapixelovým OIS senzorem se skvělou světelností objektivu F/1.9. U něj nechybí přisvětlovací LED dioda či snímač otisků prstů. Kvalitní hudební poslech zajistí technologie DTS Dolby Surround. Celkovou výdrž obstarává 3 000mAh baterie, která by měla vydržet až 2 dny v provozu. Výbavu uzavírá systém Android ve verzi 5.0 Lollipop.

Sharp-outs-Aquos-ZETA-SH-03G-with-record-slow-mo-video-and-LED-lights-in-the-metal-edge Aquos-SH-03G

Třetím zástupcem se stal model Aquos Crystal Xx, který především zaujme obrovským 5,7palcovým S-Pure LED displejem (Full HD rozlišení). V hardwarové části zabírá místo procesor Snapdragon 810, grafický čip Adreno 430, 3GB operační paměť RAM a 32GB úložiště podporující 128GB paměťové microSD karty. K zachycení záznamů poslouží 13megapixelový fotoaparát nebo přední 2MPx kamerka. Jak v předchozích případech, tak i zde je samozřejmostí zvýšená odolnost vůči vodě. Jeho oficiální prodej odstartuje v tomto měsíci.

Sharp-Aquos-Xx_6 Sharp-Aquos-Xx_7

Poslední novinkou dnes bude tablet s názvem Aquos Pad SH-05G. Zařízení v podstatě zdědilo specifikace po výše uvedených modelech a po stránce designu jen dostal rozměry hodné tabletu. Takže na seznamu najdete 7palcový IGZO displej s Full HD rozlišením, procesor Snapdragon 810, 2GB paměť RAM, rozšiřitelné 32GB úložiště, 3 900mAh baterii, 8MPx fotoaparát, přední 2,1MPx kamerku či předinstalovaný Android 5.0 Lollipop. Prodej začne v polovině července.

Sharp-Aquos-Pad-SH-05G Sharp-Aquos-Pad-SH-05G (1)

Zdroje: androidcommunity.com, phonearena.com, tablet-news.com, androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat