Samsung doplní řadu Galaxy J o model Pop

Samsung doplní řadu Galaxy J o model Pop
2015-05-31T12:30:06+02:00
• 31. 5. 2015

Nová nejnižší řada Galaxy J, kterou společnost Samsung uvedla teprve koncem ledna tohoto roku, bude doplněna o jednu novinku. Všeobecně telefony v této kategorii neoplývají žádnými dokonalými technologiemi a lze předpokládat, že ani tentokrát nová řada nevyjede ze zajetých kolejí. Model by měl dostat název Galaxy J1 Pop, i když jeho samotný přívlastek nemusí být konečný.

Galaxy J1 4G

Jihokorejský výrobce doposud ještě udržel všechny specifikace pod pokličkou, ale ty nebudou příliš odlišné od jediného zástupce Galaxy J1 (SM-J100). Ten disponuje 4,3palcovým WVGA displejem, dvoujádrovým procesorem od Spreadtrum, 512MB operační pamětí RAM, 4GB úložištěm, 5megapixelovým fotoaparátem a Androidem ve verzi 4.4 KitKat. Zda vůbec půjde o další přírůstek do řady nebo pouhého nástupce, ukážou asi až následující týdny.

Nicméně počítá se s celosvětovou dostupností, takže český trh by nemusel vynechat. Po stránce výkonu bychom nejen my ocenili větší paměť RAM, úložiště či o něco rychlejší procesor. Avšak pokud zůstaneme stát při zemi, tak Samsung provede minimum změn, mírně upraví název a nasadí prodejní cenu okolo 3500 Kč včetně DPH. První Galaxy J1 u nás startoval na ceně 2999 Kč.

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat