Layout – koláže v režii Instagramu aktualizováno

Layout – koláže v režii Instagramu [aktualizováno]
2015-05-19T19:50:26+02:00
• 19. 5. 2015

Aktualizováno 19. 5.

Po dvou měsících se dočkali i majitelé zařízení s Android. Nová aplikace Layout od Instagramu je nyní v Obchodě Play ve verzi 1.0. Nabízí totožné funkce jako iOS varianta. Tudíž můžete vytvářet koláže nebo se nechat 4x rychle za sebou vyfotit pro docílení sériové fotky.

logo-app Layout from Instagram Instagram Zdarma ANDROID

Původní článek 24. 3.

Populární sociální síť určená ke sdílení fotografií Instagram se dočkala další aplikace, která je určena na vytváření koláží. Vytváření a sdílení koláží je na Instagramu již nějakou dobu populární, ale k jejich vytvoření potřebovali uživatelé aplikace třetích stran. Proto se vývojáři z této sociální sítě rozhodli přijít s novou aplikací Layout, která navíc přináší jiný náhled na tvorbu koláží.

ui-home ui-faces-tab

Ve většině aplikací nejprve vyberete rozložení, a následně teprve fotografie, které do něj chcete umístit. V aplikaci Layout je tomu naopak: nejprve vyberete až 9 fotografií a následně si jednoduše vyberete rozložení. Kromě klasického procházení fotografií či výběru fotek s obličeji má aplikace i funkci Photo Booth, kdy aplikace po odpočítávání pořídí několik snímků, které následně poskládá do koláže.

ui-edit

Kromě klasického kolážování dovoluje aplikace vytvářet abstraktní obrázky pomocí zrcadlového efektu. V aplikaci samozřejmě nechybí ani klasické nástroje ke zvětšení obrázku nebo výřezu nebo možnost nahradit jednotlivé snímky. Po vytvoření koláže samozřejmě nechybí možnost ji nasdílet přímo na Instagram či další služby.

sample-5

Aplikace Layout je podobně jako další aplikace od Instagramu, Hyperlapse, dostupná pouze pro iOS, ale v následujících měsících by se měla dostat i na zařízení se systémem Android.

logo-app Layout from Instagram Developer Zdarma iOS

Zdroj: blog.instagram.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Michal Císařovský

Student ČZU v Praze, který se zajímá o vše kolem Androidu, především o aplikace. Rád zkouší nové komunitní ROM a především se neustále zabývá grafickými úpravami svého telefonu. Jeho nejoblíbenější modelovou řadou jsou Xperie. Mezi jeho další záliby patří fotografování, hudba a divadlo.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat