Facebook Messenger – žhavý update ve formě videohovorů

Facebook Messenger – žhavý update ve formě videohovorů
2015-04-28T06:00:54+02:00
• 28. 4. 2015

Během posledních pár měsíců jsme mohli zaznamenat, že Facebook si trochu více hraje s aplikací Messenger. Ať už je to nová API, díky které mohou vývojáři napojit své doplňky, například pro sdílení obrázků, videí či odkazů, nebo web messenger.com, který sice už chvilku běží, avšak aktualizace – dostupné později na mobilních platformách – jsou zde zabudované mnohem dříve.

messenger-video-call1 messenger-video-call2

Už velmi dlouhý čas je očekávána aktualizace aplikace Messenger a nyní jsme se konečně dočkali. Máte pocit, že psaní si, nebo pouhé telefonování, kdy nevíte, jak se ten druhý přesně cítí či tváří, je málo? Poslední aktualizace aplikace Messenger vám jde vstříc a zavádí možnost videohovorů. Konečně se více než 600 milionů uživatelů může začít radovat.

Avšak je zde i stinná stránka. V té se ukrývá dostupnost a kvalita. Začneme kvalitou, kterou jsem měl možnost zatím vyzkoušet jen na notebooku, kvůli špatné dostupnosti aktualizace. Ač kvalita nebyla nijak valná – obraz se sekal – jediné, co šlo ocenit, byl tedy zvuk. Nyní k zatím mizerné dostupnosti. Aktualizace vychází počínaje dneškem v mnoha státech, mezi které se naše malá zemička samozřejmě nevešla.

Níže je přiloženo oficiální video, pod kterým je i seznam zemí, kde si novou aktualizaci již nyní mohou užít.

Seznam zemí, kde je dostupná aktualizace: Belgie, Kanada, Chorvatsko, Dánsko, Francie, Řecko, Irsko, Laos, Litva, Mexiko, Nigérie, Norsko, Omán, Polsko, Portugalsko, Velká Británie, USA a Uruguay.

Zdroj: newsroom.fb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat