FullScreen mód pro další prvky v aplikaci Chrome je na dosah

FullScreen mód pro další prvky v aplikaci Chrome je na dosah
2015-04-03T08:44:28+02:00
• 3. 4. 2015

Webový vývojáři mají kolem sebe spoustu technologií, které mohou pro svůj vývoj použít. Ovšem stále zde zbývá mnoho prvků, které na své využití stále čekají. Mezi poslední reporty patří ten, kde by vývojář chtěl, aby některé další prvky mohly přepínat obrazovku uživatele do FullScreen módu. Zatím je ovšem tato funkce implementována pouze pro prvky pracující s video obsahem.

chrome43

Mnoho vývojářů by tak mohlo svoje webové aplikace zvětšit na celou obrazovku, mám na mysli konkrétně hry či jiný obsah, kde je to zapotřebí. Jako názorný příklad si můžeme uvést webovou aplikaci Cardboard, která pro uživatele rozdělí obrazovku na dvě části a zobrazuje svůj obsah. V té chvíli jsou ale na obtíž softwarová tlačítka a jiné lišty, které jsou zobrazeny permanentně.

Podle odpovědí zaměstnance, který komunikoval s uživatelem, bychom se funkce FullScreen pro další webové prvky mohli dočkat již brzy. V další verzi prohlížeče Chrome pro Android – konkrétně 43, už by tato funkce mohla být zabudována pro testování. Až ve verzi 44 by vše mělo být kompletní a vývojáři by tak mohli využít novinky pro vznik nových a lepších webových aplikací. To samé platí i pro desktopovou verzi prohlížeče Google Chrome.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat