Bezdrátové reproduktory SoundTek music MusicPad pro hodiny hudební zábavy

Bezdrátové reproduktory SoundTek music MusicPad pro hodiny hudební zábavy
2015-04-15T16:44:47+02:00
• 15. 4. 2015

V pravidelném intervalu se ozývají dunící rány. Po pár minutách je nahradí mírně odlišné. Snažíte se zjistit, odkud to přichází. Zvuky neodpovídají tomu, že by sousedi mlátili do zdi. Původ dunění je totiž zcela jiný. U sousedů mají nový bluetooth reproduktor SoundTek music MusicPad, který má vysoký výkon, proto se basy tak hluboce rozezní. Nyní vám prozradíme, proč zvolili právě tento.

Bluetooth reprosoustava SoundTek music MusicPad

Přenosné reproduktory kombinují kvalitu, výkon a styl

Od bezdrátových reproduktorů se neočekává pouze skvělý zvukový doprovod, měly by totiž mít i zajímavý design, který by vhodně ladil s interiérem. Součástí musí být samozřejmě kvalitní zpracování, abyste si přenosných reproduktorů mohli užívat několik let. A právě bluetooth reproduktory SoundTek music MusicPad tohle perfektně kombinují.

Bluetooth reprosoustava SoundTek music MusicPad-bok

Perfektní zvuk o výkonu 150 W

Vaší oblíbenou hudbu si můžete vychutnat pomocí výškového a středového reproduktoru se subwooferem. Jejich výkon činí 150 W, což je záruka prvotřídního hudebního zážitku. Díky snadnému připojení mobilního telefonu, tabletu či mp3ky pomocí technologie Bluetooth můžete vyhrávat nonstop. Lze je také využít jako reproduktory k PC pomocí 3,5mm jacku. Bezdrátové reproduktory mají i integrovanou baterii, jejíž výdrž dosahuje velice příznivých 6 hodin.

Bluetooth reprosoustava SoundTek music MusicPad-detail

Velice vkusný design

Kvalitní dílenské zpracování bluetooth reproduktorů SoundTek music MusicPad završuje luxusní povrchová úprava. Jejich design je opravdu vymazlený, zvláště u varianty Tygří dřevo. Perfektně tak splyne s dalším interiérem ve vašem bytu. Pokud máte dřevěný nábytek, design Tygřího dřeva si skutečně zamilujete.

Bluetooth reprosoustava SoundTek music MusicPad-white

Ve více variantách za příznivou cenu

Přenosné bluetooth reproduktory SoundTek music MusicPad jsou dostupné ve variantě Tygří dřevo, nebo v černém a bílém provedení. Můžete si je pořídit za cenu 8 990 Kč exkluzivně na českém e-shopu Geret.cz. V balení naleznete také autonabíječku, cestovní tašku a adaptér na zásuvky.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat