ZTE ukázalo phablet Nubia Z9 Max

ZTE ukázalo phablet Nubia Z9 Max
2015-03-07T13:00:58+02:00
• 7. 3. 2015

ZTE si na letošním MWC udělalo čas a představilo veřejnosti svůj phablet – Nubia Z9 Max. O první pohled na tento přístroj se postaral šéf značky Nubia , Felix Fu. A přístroj zájemce zaujme například použitými materiály nebo zajímavou výbavou.

z9maxZTE Nubia Z9 Max, zdroj: cnet.com

ZTE Nubia Z9 Max se zařadí mezi menší phablety. Displej dosahuje velikosti 5,5palců a nabídne Full HD rozlišení. Pro plynulý chod zařízení výrobce zvolil procesor z dílny společnosti Qualcomm. Konkrétně se jedná o Qualcomm Snapdragon 810. Nechybí ani zadní 16MPx fotoaparát. I zde ZTE spolupracovalo s větší společností. V tomto případě se SONY, které pro toto zařízení fotoaparát dodalo. Jak je již u většiny výrobců zvykem, i zde bude dodáváno s operačním systémem Android. Ten je ale výrazně pozměněn díky nadstavbě Nubia UI.

nubia z9 max z9max2

Mezi přednosti zařízení by měla patřit například vysoce přizpůsobitelná aplikace fotoaparátu s několika manuálními funkcemi. Zařízení bude chtít získat přízeň především těch z vás, kteří mají focení v oblibě. Dle prvních informací by nastavení mělo být ještě více přizpůsobitelné, než je to, které známe u přístrojů společnosti Microsoft. Zákazníky může přesvědčit také kvalitní zpracování. Výrobce vsadil na kombinaci kovu a skla, díky čemuž vypadá přístroj prémiově.

Na informace ohledně dostupnosti a dalších specifikací si ještě budeme muset počkat. Odhaduje se, že cena by se měla pohybovat okolo 450 dolarů (11 206 Kč). Jisté je však to, že v průběhu příštího měsíce bude představena ještě menší varianta řady Z9.

Zdroje: pcmag.com, cnet.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat