Unikly další snímky ZTE Nubia Z9 Max

Unikly další snímky ZTE Nubia Z9 Max
2015-03-18T12:45:52+02:00
• 18. 3. 2015
1

Ještě na veletrhu MWC nám ZTE přibližně ukázalo phablet ZTE Nubia Z9 Max. Server LeaksFly zveřejnil nové fotografie s již zmíněným phabletem od ZTE. A překvapivě se design zařízení výrazně liší od toho, co jsme mohli vidět právě na MWC.

z9maxPůvodní verze ZTE Nubia Z9 Max 

Na nových snímcích jsou patrné například hladší hrany u zařízení. Na první pohled se zdá, že se ZTE nechalo inspirovat u jiné čínské společnosti. Konkrétně u Huawei a jeho Mate 7. Nubia Z9 Max nakonec zřejmě vsadí na hliníkovou konstrukci. Při porovnání s iPhone 6 si můžeme všimnout, že tloušťka celého zařízení bude velmi podobná (tloušťka iPhone 6 činí 6,9 mm). 

nubia9max3

Přední straně dominuje 5,5palcový displej. Okraje tohoto displeje jsou minimální. Nad obrazovkou nalezneme reproduktor, různé senzory a přední fotoaparát. Uprostřed pod obrazovkou pak přichází řada na senzorové tlačítko. To vypadá velice podobně tomu, s čím jsme se setkali u zařízení od Meizu – například u MX4.

nubia9max1

Na zadní straně modelu si můžeme všimnout 16MPx fotoaparátu a přisvětlovací LED diody. Pod fotoaparátem disponuje Nubia Z9 Max ještě dalším senzorem. Dle dosavadních informací by se mělo jednat o snímač otisku prstů. Tím by se ZTE připojilo k dalším společnostem, které tento snímač do svých chytrých telefonů zabudovaly. Na zadní straně pak nemůžeme opomenout i přítomnost reproduktoru.

nubia9max2

Ovládací prvky zůstaly prakticky stejné jako po prvním oznámení. Na spodní stranu umístil výrobce konektor pro dobíjení. Pravý bok pak s velkou pravděpodobností nabídne tlačítka pro ovládání hlasitosti a zapnutí displeje. I v rámci specifikací zatím ke změně nedochází. Očekávat bychom tak měli procesor Snapdragon 810 a 3 GB operační paměti. 5,5palcový displej nabídne fullHD rozlišení. Informace o dalších specifikacích zatím k dispozici nejsou.

Změna vzhledu celého přístroje mnohé překvapila. Nemůžeme však s jistotou potvrdit, že takto bude konečný produkt vypadat. Na druhou stranu vypadají tyto snímky věrohodně. Nám nezbývá nic jiného, než čekat na oficiální oznámení ZTE Nubia Z9 Max. To by mohlo proběhnout již někdy během příštího měsíce.

Zdroje: gizmochina.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Martin Kozák

18. 3. 2015, 15:42

Vypadá to jak Huawei Mate 7

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat