Samsung Galaxy Win 2 – základní model se 64bitovým procesorem

Samsung Galaxy Win 2 – základní model se 64bitovým procesorem
2015-03-17T13:45:27+02:00
• 17. 3. 2015
1

Nástupce původního modelu Galaxy Win, který byl mimo jiné v prodeji od roku 2013, se jako první oficiálně ukázal v Brazílii. Místní pobočka společnosti Samsung přišla s novinkou Galaxy Win 2 a ta samozřejmě bude opět zapadat do nejnižších řad mezi chytrými telefony, kde jej čeká nemalý počet konkurentů. Jihokorejský výrobce oživil hardwarovou část alespoň 64bitový procesorem od Qualcommu.

The-Samsung-Galaxy-Win-2 (4)

Přední část zabírá 4,5palcový displej zaujímající rozlišení 480 x 800 pixelů a 2megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Hardwarovou stránku zastupuje čtyřjádrový procesor Snapdragon 410, 1GB operační paměť RAM nebo 8GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou. Celkovou výdrž zařízení dostala na starost baterie s neoslnivou kapacitou 2 000 mAh.

The-Samsung-Galaxy-Win-2 The-Samsung-Galaxy-Win-2 (2)

Záznamy lze pořizovat 5megapixelovým fotoaparátem, kterému posluhuje přisvětlovací LED dioda. V samotném základu běží systém Android ve starší verzi 4.4 KitKat, ale Samsung plánuje její povýšení v prozatím neznámou dobu. Mezi specifikacemi nechybí funkce dual-SIM či připojení k sítím 4. generace. Prodejní cena je sice 230 dolarů (tj. cca 5 982 Kč bez daně), ale musíme také podotknout, že v této zemi jsou telefony nebývale dražší než v jiných částech světa.

The-Samsung-Galaxy-Win-2 (3)The-Samsung-Galaxy-Win-2 (1)

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Tak to bych nechtěl jejich ceny

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat